Tentang Kami

Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Slogan Perusahaan Goes dieu

Ngabantosan para palanggan sareng prospek urang pikeun milarian naon anu diperyogikeun anu tiasa ngahémat waktos sumberna

ngeunaan

Beijing L&Z Medical Technology Development Co., Ltd sareng L&Z US, Inc diadegkeun dina 2001 sareng 2012 pikeun ngarancang, ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng ngajual alat médis nganggo standar anu paling luhur.

ngeunaan (1)

Éta diwangun ku bakat anu mumpuni tina sababaraha disiplin pikeun nyiptakeun lingkungan kerja anu rupa-rupa.

ngeunaan (2)

Produk dirancang sareng dikembangkeun ku tim rékayasa internal perusahaan sareng diproduksi di Cina sareng AS.

Ihtisar

Beijing L&Z Medical Technology Development Co., Ltd sareng L&Z US, Inc diadegkeun dina 2001 sareng 2012 pikeun ngarancang, ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng ngajual alat médis nganggo standar anu paling luhur.Éta diwangun ku bakat anu mumpuni tina sababaraha disiplin pikeun nyiptakeun lingkungan kerja anu rupa-rupa.Produk dirancang sareng dikembangkeun ku tim rékayasa internal perusahaan sareng diproduksi di Cina sareng AS.
Tujuan perusahaan nyaéta pikeun mingpin desain sareng pamekaran alat médis pikeun nyayogikeun séri alat médis anu komprehensif, dipercaya, sareng terjangkau, ngahontal tujuan produksi domestik produk Médis Gizi Enteral sareng Parenteral, produk aksés vaskular sareng alat médis sanés, sareng narékahan pikeun ngajantenkeun produk sareng jasa urang langkung caket ka pasar sareng ngirangan beban médis pasien.OEM / ODM geus sadia pikeun mitra kami sarta kami salawasna mantuan konsumén urang jeung prospek pikeun manggihan naon maranéhna butuh nu bisa ngahemat waktos sourcing maranéhna.

parusahaan Cina munggaran nu ngahasilkeun Enteral na parenteral nyoco consumables
%
damel di widang alat médis salami 20 taun
19 patén-patén modél Utiliti patén sareng patén penemuan Nasional
30% pangsa pasar alat médis Enteral sareng Parenteral di Cina
%
80% pangsa pasar di kota utama Cina
%

Atikan

Pikeun staf médis, atikan geus jadi bagian penting tina pre-proyek jeung ngaronjatkeun kaahlian praktis.Pikeun distributor, efisiensi sareng profesionalisme langkung teu tiasa dipisahkeun tina pendidikan.Beijing L&Z Academy boga tujuan pikeun masihan staf médis sareng distributor kami kasempetan pikeun nampi pangaweruh sareng kaahlian anu diperyogikeun pikeun ngaoptimalkeun padamelan biasa.

Pelatihan Kelas

Akademi Médis L&Z nyayogikeun palatihan tatap muka pikeun staf médis sareng distributor di Cina sareng luar negeri.Ieu kalebet aplikasi klinis, produk sareng fitur, prosés perusahaan urang sareng saterasna.

Pelatihan Online

Akademi Médis L&Z ngayakeun pelatihan online unggal taun kalayan mata pelajaran sareng topik anu béda.

Nganjang

Produk dirancang sareng dikembangkeun ku tim rékayasa internal perusahaan sareng diproduksi di Cina sareng AS.

Milestones

  • 2001

    Beijing L&Z Médis diadegkeun

  • 2002

    Kéngingkeun Patén Modél Utiliti tina Set Dahar Enteral Disposable

  • 2003

    Produk séri BAITONG diluncurkeun

    Kalayan ngadegna tim penjualan, saluran penjualan laun-laun dimekarkeun, sareng jaman Beijing L&Z Médis dibuka.

  • 2007

    Kéngingkeun 3 Patén Model Utiliti tina tabung Nasogastric séri BAITONG

  • 2008

    Pikeun nyumponan kabutuhan ékspansi usaha, pabrik produksi dilegaan

  • 2010

    Dimekarkeun sacara mandiri sareng ngadamel Pompa Pangan Enteral munggaran di dunya kalayan alat pemanasan kaamanan sorangan anu cocog pikeun penduduk Asia, sareng suksés ngaluncurkeunana di pasar.

  • 2011

    Janten angkatan munggaran perusahaan alat médis anu disertipikasi ku GMP Administrasi Pangan sareng Narkoba Cina (Ayeuna disebut Administrasi Produk Médis Nasional - NMPA)

  • 2012

    L&Z AS didaptarkeun di Amérika Serikat, tujuanana pikeun ngembangkeun produk médis anu luhur

  • 2016

    Beijing L&Z disatujuan salaku perusahaan téknologi tinggi nasional

    Produk PICC Line dirancang sareng dikembangkeun ku L&Z AS nampi FDA 510 (k)

  • 2017

    Kéngingkeun 6 Patén Modél Utiliti, garis produk ayeuna anu ditingkatkeun sacara komprehensif

  • 2018

    Kéngingkeun 2 Patén Penemuan Nasional sareng 1 Patén Modél Utiliti

  • 2019

    Kéngingkeun 1 Patén Penemuan Nasional sareng 3 Patén Modél Utiliti sareng dina taun anu sami Beijing L&Z disatujuan salaku perusahaan téknologi tinggi nasional pikeun kadua kalina

  • 2020

    Dimeunangkeun 1 Utiliti Modél Patén