Hemodialisis tabung getih

Hemodialisis tabung getih

  • Hemodialisis tabung getih

    Hemodialisis tabung getih

    Rincian Produk "Bahan baku kelas médis, indikator téknis anu stabil Nangtayungan port sampling jangjang, panyalindungan intim pikeun ngirangan résiko tusukan ketel vena serong, aliran getih lancar, ngirangan karusakan sél sareng gelembung hawa Komponén sambungan kualitas luhur, anu aya dina perjangjian alus kalawan unggal komponén sambungan adaptability Strong: Ieu bisa dipaké kalawan sagala rupa model, sarta aya nyatu asesoris pilihan: pin botol, kantong kempelan cair runtah, negativ ...