Kateter drainase bilier nasal

Kateter drainase bilier nasal

  • Kateter drainase bilier nasal

    Kateter drainase bilier nasal

    Rincian Produk Aplikasi Kalenturan sareng kaku √ Kateter drainase nyayogikeun kombinasi sampurna tina kalenturan sareng kaku Radiopacity √ Kateter drainase nyaéta radiopaque, anu matak ngagampangkeun pikeun ngonfirmasi panempatan Saluran Hépatik Katuhu sareng Kénca Permukaan Lemes Choledochus √ Kateter drainase dirancang kalayan a tungtung distal mulus pikeun ngaleutikan ruksakna saluran biliry Cocog √ Dua jenis konektor sadia Dimaksudkeun Paké: √ Dipaké pikeun endoskopik samentara ...