Kit PEG

Kit PEG

Kit PEG

Katerangan pondok:

Hal ieu dianggo pikeun Arthroplasty, Spanyol, Trauma sareng Perawatan Tatu, pikeun ngabersihkeun jaringan necrotic, baktéri sareng zat asing.Ngurangan waktos debridement tatu, ngirangan inféksi sareng komplikasi operasi.

CE 0123


  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Fitur Téknis & Fungsional

    • Desain ergonomis;minimal set up, gampang ngagunakeun.
    • Pikeun ngaronjatkeun perméabilitas antara semén tulang jeung sclerotic.
    • Pikeun ngirangan dosis antibiotik sareng biaya.
    • Tekanan nepi ka 15 PSI
    • hirup operasi panjang
    • 600-1200ml / mnt
    • Pikeun ngurangan résiko embolism gajih.
    • Ngurangan peradangan tatu sanggeus suturing réngsé

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami