BANNER1-2
BANNER2-1
BANNER3
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan perusahaan kamiGO

Beijing L&Z Medical Technology Development Co., Ltd sareng L&Z US, Inc diadegkeun dina 2001 sareng 2012 pikeun ngarancang, ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng ngajual alat médis nganggo standar anu paling luhur.Éta diwangun ku bakat anu mumpuni tina sababaraha disiplin pikeun nyiptakeun lingkungan kerja anu rupa-rupa.Produk dirancang sareng dikembangkeun ku tim rékayasa internal perusahaan sareng diproduksi di Cina sareng AS.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
ngeunaan01

UTAMAPRODUK

Aya seueur jinis produk urang, pikirkeun naon anu anjeun pikahoyong sareng wartosan kami

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

  • visi urang
  • misi urang
  • nilai inti

Aktif nerapkeun inovasi ilmiah, kalem minuhan tantangan hareup, narékahan pikeun jadi pausahaan alat médis global ngarah

Nyadiakeun solusi médis inovatif pikeun pasien sareng masarakat

Jaga hirup, inovasi ilmiah, terus ningkatkeun

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • 1

    Panaratas

    Pausahaan Cina munggaran nu ngahasilkeun Enteral na parenteral dahar consumables
  • 19

    Patén-patén

    19 patén-patén modél Utiliti patén sareng patén penemuan Nasional
  • 30%

    Pangsa pasar

    30% pangsa pasar alat médis Enteral sareng Parenteral di Cina
  • 80%

    Rumah sakit

    80% pangsa pasar di kota utama Cina

panganyarnastudi kasus

L&ZAKADEMI

  • Pelatihan Kelas
    L&Z Academy nyayogikeun pelatihan tatap muka pikeun staf médis sareng distributor di Cina sareng luar negeri.Ieu kalebet aplikasi klinis, produk sareng fitur, prosés perusahaan urang sareng saterasna.
  • Pelatihan Online
    L&Z Academy ngayakeun pelatihan online unggal taun kalayan mata pelajaran sareng topik anu béda.

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Enteral Feeding kantong ganda (kantong dahar jeung kantong flushing)

    Ayeuna, suntikan nutrisi enteral mangrupikeun metode pangrojong nutrisi anu nyayogikeun gizi sareng zat gizi sanés anu dipikabutuh pikeun métabolisme kana saluran pencernaan.Cai mibanda kaunggulan klinis tina nyerep peujit langsung jeung utilization gizi, leuwih kabersihan, merenah administ ...
    maca deui
  • Tabung PEG: Pamakéan, Penempatan, Komplikasi, sareng seueur deui

    Isaac O. Opole, MD, PhD, mangrupakeun dokter Certified dewan specializing di geriatric medicine.He geus latihan pikeun leuwih 15 taun di Universitas Kansas Médis Center dimana anjeunna oge profesor.Gastrostomy endoskopik percutaneous mangrupikeun prosedur dimana tabung tuang anu fleksibel (disebut PEG ...
    maca deui
  • Kusabab kakurangan pandémik, pasien anu gering kronis nyanghareupan tantangan hirup-sareng-maot

    Crystal Evans hariwang ngeunaan baktéri anu tumbuh di jero tabung silikon anu nyambungkeun saluran angin na kana ventilator anu ngompa hawa kana bayahna.Sateuacan pandémik, awéwé 40 taun anu ngagaduhan panyakit neuromuskular progresif nuturkeun rutinitas anu ketat: Anjeunna sacara saksama ngagentos plasti…
    maca deui