Pipa sambungan nyeuseup

Pipa sambungan nyeuseup

  • Pipa sambungan nyeuseup

    Pipa sambungan nyeuseup

    Rincian Produk Indikasi Aplikasi: √ Dipaké pikeun nyeuseup sareng ngaluarkeun cairan limbah dina awak pasien Aplikasi: √ ICU, Anestésiologi, Onkologi, Ophthalmology sareng Otorhinolaryngology.Fitur: √ Tabung sareng panyambungna didamel tina bahan PVC kelas médis √ Pipa gaduh élastisitas anu luhur sareng lemes, anu tiasa nyegah tabung pegat sareng kinking, disababkeun ku tekanan négatip, sareng mastikeun aliran limbah cair anu teu kaganggu spésifikasi Kode Produk. Matéri...