Pompa jarum suntik

Pompa jarum suntik

  • Pompa jarum suntik

    Pompa jarum suntik

    Rincian Produk √ 4.3 "layar layar LCD warna, tampilan lampu tukang, tiasa dianggo dina sagala rupa kaayaan pencahyaan √ tampilan sakaligus: Waktos, indikasi Batré, kaayaan Injeksi, Mode, Speed, Volume sareng waktos suntikan, Ukuran jarum suntik, Sora Alarm, Blok, Akurasi , Beurat awak, Dosis obat sareng jumlah cair √ Speed, waktos, volume sareng jumlah obat tiasa disaluyukeun via kadali jauh, operasi anu langkung gampang, ngahemat waktos dokter sareng perawat √ Téknologi canggih, dumasar kana sistem Linux, langkung aman sareng st ...