Susunan enteral

Susunan enteral

  • Enteral dahar kantong ganda

    Enteral dahar kantong ganda

    Enteral dahar kantong ganda

    Kantong tuang sareng kantong siram

  • Susunan enteral

    Susunan enteral

    Susunan enteral disposable kami gaduh opat jinis pikeun persiapan nutrisi anu béda: set pompa kantong, set gravitasi kantong, set pompa spike sareng set gravitasi spike, konektor biasa sareng ENFit.

    Upami persiapan gizi dibungkus atanapi bubuk kaléng, set kantong bakal dipilih.Upami olahan nutrisi cair standar dibotolkeun, set spike bakal dipilih.

    Pompa set bisa dipaké dina loba merek béda tina Enteral pompa dahar.