CVC

CVC

  • CVC

    CVC

    1. Desain bentuk jangjang Delta bakal ngurangan gesekan lamun geus dibereskeun onto awak sabar urang.Éta ngajantenkeun pasien langkung nyaman.Éta langkung aman sareng langkung dipercaya.

    2. Paké bahan PU kelas médis nu husus dipaké pikeun indwelling awak manusa.Éta kalayan biocompatibility alus teuing jeung stabilitas kimiawi, kitu ogé élastisitas unggul.bahan bakal soften sorangan otomatis ngajaga jaringan vaskular dina suhu awak.