3 cara stopcock

3 cara stopcock

  • 3 cara stopcock

    3 cara stopcock

    Naon médis 3 cara stopcocks
    Stopcock 3 cara médis anu sering urang sebutkeun nyaéta alat sambungan anu biasa dianggo dina ngirimkeun saluran dina widang médis, anu biasana dianggo pikeun ngangkut cairan.Aya seueur jinis tees médis sareng seueur dianggo.The tees plastik disposable diwangun ku bagian utama dijieunna tina bahan plastik sarta tilu bagian switch klep dijieunna tina bahan karét.

  • Kantong drainase anti réfluks

    Kantong drainase anti réfluks

    Fitur Rincian Produk Desain tali gantung √ Gampang ngalereskeun kantong drainase Limit switch √ Bisa ngadalikeun cairan Spiral pagoda konektor √ Cocog jeung spésifikasi béda tina catheter Converter panyambungna (Opsional) √ Bisa disambungkeun kana tube thinner Kode Produk Spesifikasina Kapasitas Bahan DB- 0105 500ml PVC 500ml DB-0115 1500ml PVC 1500ml DB-0120 2000ml PVC 2000ml