Kantong drainase anti réfluks

Kantong drainase anti réfluks

  • Kantong drainase anti réfluks

    Kantong drainase anti réfluks

    Fitur Rincian Produk Desain tali gantung √ Gampang ngalereskeun kantong drainase Limit switch √ Bisa ngadalikeun cairan Spiral pagoda konektor √ Cocog jeung spésifikasi béda tina catheter Converter panyambungna (Opsional) √ Bisa disambungkeun kana tube thinner Kode Produk Spesifikasina Kapasitas Bahan DB- 0105 500ml PVC 500ml DB-0115 1500ml PVC 1500ml DB-0120 2000ml PVC 2000ml