Kateter urin

Kateter urin

  • Kateter urin

    Kateter urin

    Rincian Produk √ Dijieun tina bahan silikon kelas médis anu diimpor √ Kateter foley silikon ngagaduhan lumen jero anu langkung ageung pikeun drainase anu langkung saé tibatan ukuran anu sami tina latex PVC √ Taya kristal urat sareng iritasi anu lumangsung nalika intubasi, sahingga uretra anu aya hubunganana sareng katéter. inféksi bisa dihindari √ Silicone foley catheter ieu lega katampa kusabab biocompatibility hadé tur jaman indwelling tiasa 30 poé, nu bisa ngurangan trauma kana uretra disababkeun ku intubati terus-terusan ...