PICC

PICC

PICC

Katerangan pondok:

• Jalur PICC
• Alat Stabilisasi Kateter
• Émbaran pikeun Pamakéan (IFU)
• IV Kateter w / Jarum
• Scalpel, kaamanan

FDA / 510K


Rincian produk

Tag produk

Video

Rincian produk

IHTISAR
Kateter CATHTONG ™ II PICC dimaksudkeun pikeun aksés periferal jangka pondok atanapi jangka panjang kana sistem vena sentral pikeun infus, terapi intravena, sampling getih, suntikan kakuatan média kontras, administrasi cairan, pangobatan sareng zat gizi, sareng ngamungkinkeun vena sentral. ngawas tekanan.Kateter CATHTONG™ II PICC dituduhkeun pikeun waktos cicing anu langkung pondok atanapi langkung ageung ti 30 dinten.

POWER suntik
Kateter CATHTONG™ II dirancang kalayan kamampuan Power Injection.Power Injection ngamungkinkeun pikeun nyuntik média kontras dina laju 5,0 mL/detik.Fitur ieu ngamungkinkeun garis PICC dipaké pikeun Kontras-Enhanced CT (CECT) Imaging.

DESIGN DUAL LUMEN
Desain lumen ganda ngamungkinkeun pikeun ngagunakeun dua jinis terapi sakaligus tanpa kedah nyelapkeun sababaraha katéter.Salaku tambahan, CATHTONG ™ II gaduh rupa-rupa diaméter lumén pikeun nyayogikeun rupa-rupa laju aliran.

Fitur

·

Idéntifikasi Gampang
Labél jelas dina clamps na tube extension ngamungkinkeun pikeun gampang idéntifikasi laju aliran maksimum sarta kamampuhan suntik kakuatan

·

Tanda-tanda
Tanda unggal 1 cm sapanjang awak katéter

·

Versatility
Desain lumen dual ngamungkinkeun hiji alat bisa dipaké pikeun sababaraha terapi

·

Bisa diatur
Awak 55 cm tiasa dipangkas kana panjang anu dipikahoyong

·

Kakuatan jeung Durability
awak katéter dijieun maké polyurethane

Susunan enteral (1)

PICC

Parameter

SKU / REF

Lumén

Ukuran Kateter

Laju Aliran Gravitasi

Tekanan puncak

Laju Aliran Max

Jilid Priming

Ukuran Lumen Gauge

4141121

Bujang

4Fr

15,5 ml / mnt

244 psi

5,0 ml / detik

<0,6 ml

18 Ga

5252121

Ganda

5Fr

8 ml/mnt

245 psi

5,0 ml / detik

<0,5 ml

18 Ga

PICC KIT kaasup

• Jalur PICC
• Alat Stabilisasi Kateter
• Émbaran pikeun Pamakéan (IFU)
• IV Kateter w / Jarum
• Scalpel, kaamanan
• Introducer Jarum
• Mikro-Aksés kalawan Dilatator
• Guidewire
• MicroClave®

Ngeunaan PICC

Upami anjeun nganggo PICC, anjeun kedah ati-ati supados henteu ngagerakkeun panangan anjeun teuing atanapi kuat teuing nalika dianggo pikeun nyegah katéter ragrag atanapi pegat;Sajaba ti éta, siram tube sarta ngarobah mémbran saminggu sakali (ku Mantri), sarta coba ngagunakeun pancuran pikeun mandi.Mémbran leupas kudu diganti dina waktuna pikeun nyegah catheter ti keur diblokir atawa inféksi kulit jeung pembuluh darah di tempat nu catheter nu disimpen.Upami PICC dijaga saé, éta umumna tiasa dianggo langkung ti 1 taun, anu cekap pikeun ngajaga dugi ka ahir kémoterapi.

1. Pilihan urat

Kateter PICC biasana disimpen dina urat mahal tina fossa cubital, urat cubital median, sareng urat cephalic.Kateter diselapkeun langsung kana véna cava superior.Perlu milih pembuluh darah kalayan kalenturan sareng pisibilitas anu saé.

2. Indikasi pikeun PICC intubation

(1) Jalma anu butuh infusion ka jero nadi jangka panjang, tapi kaayaan urat deet periferal goréng jeung teu gampang pikeun hasil puncture;
(2) Perlu sababaraha kali ngasupkeun ubar stimulan, sapertos obat kémoterapi;
(3) Input jangka panjang ubar sareng perméabilitas anu luhur atanapi viskositas anu luhur, sapertos gula anu luhur, emulsi lemak, asam amino, jsb.
(4) Jalma anu kedah nganggo tekanan atanapi pompa tekanan pikeun infus gancang, sapertos pompa infus;
(5) Transfusi terus-terusan produk getih, sapertos getih sadayana, plasma, trombosit, jsb.;
(6) Jalma anu peryogi sababaraha tés getih intravena sapoé.

3. The contraindications of PICC catheterization

(1) Kaayaan fisik pasien teu tiasa tahan operasi intubasi, sapertos halangan mékanisme koagulasi getih, sareng jalma anu immunosuppressed kedah nganggo éta kalayan ati-ati;
(2) Jalma anu dipikanyaho atanapi disangka alérgi kana komponén anu aya dina katéter;
(3) Riwayat radioterapi di tempat intubasi anu dijadwalkeun baheula;
(4) Kapungkur riwayat phlebitis sareng trombosis vena, riwayat trauma, sareng riwayat bedah vaskular di tempat intubasi anu dijadwalkeun;
(5) Faktor jaringan lokal anu mangaruhan stabilitas atanapi patensi katéter.

4. Métode operasi

Pasén nyandak posisi supine sareng ngukur panjang pasien ti tempat tusukan ka vena cava superior nganggo pita ukur.Biasana 45-48cm.Saatos situs tusukan dipilih, tourniquet dihijikeun sareng rutin disinfeksi.The PICC catheter venous puncture dilumangsungkeun nurutkeun parentah, sarta eta dipikagaduh nurutkeun kaayaan sabar urang.Panjang kateter, pilem sinar-X saatos tusukan, tiasa dianggo saatos mastikeun yén éta aya dina véna cava punjul.

Keunggulan PICC

(1) Kusabab titik kabocoran aya dina urat deet periferal nalika PICC diselapkeun, moal aya komplikasi anu ngancam kahirupan sapertos pneumothorax getih, perforation pembuluh darah ageung, inféksi, embolisme hawa, jsb, sareng pilihan pembuluh darah. ageung, sareng tingkat kasuksésan tusukan luhur.Gerakan anggota awak di tempat tusukan henteu diwatesan.
(2) Bisa ngurangan nyeri disababkeun ka penderita alatan venipuncture ngulang, metoda operasi basajan tur gampang, sarta teu diwatesan ku waktu jeung tempat, sarta bisa dioperasikeun langsung di bangsal.
(3) The PICC catheter bahan dijieunna tina polyurethane husus, nu boga histocompatibility alus tur minuhan.Kateterna lemes pisan sareng teu matak pegat.Éta tiasa ditinggalkeun dina awak salami 6 bulan dugi ka 1 taun.Kabiasaan hirup pasien saatos katéterisasi dasarna henteu bakal kapangaruhan.
(4) Kusabab catheter nu bisa langsung asupkeun véna cava punjul, dimana aliran getih badag, éta bisa gancang ngurangan tekanan osmotic cair atawa nyeri jaringan lokal, necrosis, sarta phlebitis disababkeun ku ubar kémoterapi.
Pasén anu ngalaman intubasi mimiti boro bakal ngalaman karuksakan vena salila kémoterapi, mastikeun yén aya petikan vena alus salila kémoterapi jeung kémoterapi bisa hasil réngsé.Éta parantos janten aksés intravena anu gampang, aman, gancang sareng efektif pikeun pangrojong nutrisi intravena jangka panjang sareng pangobatan pikeun pasien anu gering kritis sareng kémoterapi.

Miceun sumbatan

Upami saluran pipa PICC diblokir sacara teu kahaja, téknik tekanan négatip tiasa dianggo pikeun nyuntik urokinase anu éncér 5000u / ml, 0,5ml kana lumén PICC, tinggalkeun 15-20 menit teras ditarik nganggo jarum suntik.Upami getih ditarik kaluar, éta hartosna trombosis suksés.Upami teu aya getih anu dikaluarkeun, operasi di luhur tiasa diulang sababaraha kali supados urokinase tetep dina katéter pikeun sababaraha waktos dugi getih ditarik kaluar.Ieu kudu dicatet yén jumlah total urokinase teu kudu ngaleuwihan 15000u.Saatos katéter henteu ngahalangan, cabut 5ml getih pikeun mastikeun yén sadaya obat sareng gumpalan ditarik.

Pangropéa umum

Ganti baju kudu diganti pikeun 24 jam kahiji.Saatos tatu cageur sareng teu aya inféksi atanapi perdarahan, ganti ganti baju unggal 7 dinten.Upami ganti bajuna leupas sareng beueus, ganti iraha waé.Upami situs kabocoran ngagaduhan kemerahan, ruam, exudation, alergi sareng kaayaan abnormal anu sanés, waktos ganti baju tiasa disingkat, sareng parobahan lokal kedah diperhatoskeun.Ngalakukeun operasi aseptik sacara ketat unggal waktos ganti baju dirobih.Film kudu dipiceun ti handap ka luhur, sarta perhatian kudu dibayar ka ngalereskeun catheter pikeun nyegah ragrag kaluar.Catet tanggal sanggeus ngagantian.Nalika barudak mandi, bungkus tempat tusukan ku bungkus plastik, sareng ganti baju saatos mandi.

Sateuacan nganggo infus PICC, anggo swab katun iodophor pikeun ngusap tutup heparin salami 30 detik.Sateuacan sareng saatos perawatan intravena, paké jarum suntik teu kirang ti 10ml pikeun ngagambar saline normal pikeun nyiram lumen.Saatos transfusi cairan konsentrasi luhur sapertos produk getih sareng solusi gizi, pulsasikeun tabung kalayan 20ml saline normal.Lamun laju infusion lambat atawa lila, tabung kudu flushed kalawan saline normal salila pamakéan pikeun nyegah tube tina keur diblokir.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori