Produk

Produk

  • Enteral dahar kantong ganda

    Enteral dahar kantong ganda

    Enteral dahar kantong ganda

    Kantong tuang sareng kantong siram

  • Pompa dahar enteral

    Pompa dahar enteral

    Pilih modeu infus kontinyu atanapi intermittent, modeu infus pikeun pasien anu ngagaduhan fungsi cerna anu béda-béda anu bakal ngabantosan pasien ngalaksanakeun gizi pas-gancang.
    Fungsi pareum layar nalika operasi, operasi wengi henteu mangaruhan sésana pasien;lampu jalan sareng lampu alarm nunjukkeun status pompa jalan nalika layar pareum
    Tambahkeun mode rékayasa, ngalaksanakeun koreksi speed, test konci, pariksa ngajalankeun log, Code alarem

  • Oral enteral dispenser ENFit jarum suntik

    Oral enteral dispenser ENFit jarum suntik

    Dispenser enteral lisan dirakit ku tong, terjun

     

  • Susunan enteral

    Susunan enteral

    Susunan enteral disposable kami gaduh opat jinis pikeun persiapan nutrisi anu béda: set pompa kantong, set gravitasi kantong, set pompa spike sareng set gravitasi spike, konektor biasa sareng ENFit.

    Upami persiapan gizi dibungkus atanapi bubuk kaléng, set kantong bakal dipilih.Upami olahan nutrisi cair standar dibotolkeun, set spike bakal dipilih.

    Pompa set bisa dipaké dina loba merek béda tina Enteral pompa dahar.

  • Kit PEG

    Kit PEG

    Hal ieu dianggo pikeun Arthroplasty, Spanyol, Trauma sareng Perawatan Tatu, pikeun ngabersihkeun jaringan necrotic, baktéri sareng zat asing.Shorten waktos debridement tatu, ngurangan inféksi jeung komplikasi operative.

    CE 0123

  • Pipa nasogastrik

    Pipa nasogastrik

    PVC téh cocog pikeun decompression cerna jeung dahar tube jangka pondok; PUR bahan high-end, biocompatibility alus, saeutik iritasi kana nasopharyngeal na mukosa saluran pencernaan sabar urang, cocog pikeun dahar tube jangka panjang;

  • PICC

    PICC

    • Jalur PICC
    • Alat Stabilisasi Kateter
    • Émbaran pikeun Pamakéan (IFU)
    • IV Kateter w / Jarum
    • Scalpel, kaamanan

    FDA / 510K

  • kantong TPN

    kantong TPN

    Kantong infus disposable pikeun nutrisi parenteral (saterusna disebut kantong TPN), cocog pikeun pasien anu peryogi perawatan nutrisi parenteral

  • CVC

    CVC

    1. Desain bentuk jangjang Delta bakal ngurangan gesekan lamun geus dibereskeun onto awak sabar urang.Éta ngajantenkeun pasien langkung nyaman.Éta langkung aman sareng langkung dipercaya.

    2. Paké bahan PU kelas médis nu husus dipaké pikeun indwelling awak manusa.Éta kalayan biocompatibility alus teuing jeung stabilitas kimiawi, kitu ogé élastisitas unggul.bahan bakal soften sorangan otomatis ngajaga jaringan vaskular dina suhu awak.

  • Monitor pasien

    Monitor pasien

    Standar: ECG, Réspirasi, NIBP, SpO2, Pulse Laju, Suhu-1

    Pilihan: Nellcor SpO2, EtCO2, IBP-1/2, Layar rampa, Recorder Thermal, témbok Gunung, Trolley, Central station,HDMI,Suhu-2

  • Monitor maternal & janin

    Monitor maternal & janin

    Standar: SpO2, MHR, NIBP, TEMP, ECG, RESP, TOCO, FHR, FM

    Pilihan: Pangimeutan Kembar, FAS (Fetal Acoustic Simulator)

  • EKG

    EKG

    Rincian Produk 3 Saluran ECG Mesin 3 saluran ECG sareng interpretasi 5.0 '' warna TFT LCD tampilan Simultaneous 12 lead akuisisi sareng 1, 1 + 1, 3 channel (Manual / Otomatis) ngarékam sareng résolusi luhur printer termal Manual / Modeu kerja otomatis Anggo isolasi digital Téknologi sareng pamrosésan sinyal digital Pamariksaan stabilisasi dasar: Kibor silikon alfanumerik lengkep Ngarojong panyimpenan disk U 6 Saluran ECG Mesin ECG saluran 6 kalayan interpretasi 5.0 "warna TFT LCD tampilan Simul...