Produk aksés vaskular

Produk aksés vaskular

  • PICC

    PICC

    • Jalur PICC
    • Alat Stabilisasi Kateter
    • Émbaran pikeun Pamakéan (IFU)
    • IV Kateter w / Jarum
    • Scalpel, kaamanan

    FDA / 510K

  • CVC

    CVC

    1. Desain bentuk jangjang Delta bakal ngurangan gesekan lamun geus dibereskeun onto awak sabar urang.Éta ngajantenkeun pasien langkung nyaman.Éta langkung aman sareng langkung dipercaya.

    2. Paké bahan PU kelas médis nu husus dipaké pikeun indwelling awak manusa.Éta kalayan biocompatibility alus teuing jeung stabilitas kimiawi, kitu ogé élastisitas unggul.bahan bakal soften sorangan otomatis ngajaga jaringan vaskular dina suhu awak.