Cap disinfeksi

Cap disinfeksi

  • Cap disinfeksi

    Cap disinfeksi

    Rincian produk Bahan aman ● bahan PP Médis ● Alus biocompatibility kinerja dipercaya ● panghalang fisik, lengkep ngajaga jarum Panyambung bébas ● Insulate hawa, nyegah polusi;Disinfection lengkep ● Ngurangan laju CRBSl Operasi basajan ● Ningkatkeun efisiensi perawat Desain standar internasional konektor Luer, cocog pikeun spésifikasi konektor infusion tina merek utama Cocog jeung konektor Luer dina sagala rupa saluran infus, kaasup kanula IV, Jarum fre ...