Consumables médis

Consumables médis

  • Hemodialisis tabung getih

    Hemodialisis tabung getih

    Rincian Produk "Bahan baku kelas médis, indikator téknis anu stabil Nangtayungan port sampling jangjang, panyalindungan intim pikeun ngirangan résiko tusukan ketel vena serong, aliran getih lancar, ngirangan karusakan sél sareng gelembung hawa Komponén sambungan kualitas luhur, anu aya dina perjangjian alus kalawan unggal komponén sambungan adaptability Strong: Ieu bisa dipaké kalawan sagala rupa model, sarta aya nyatu asesoris pilihan: pin botol, kantong kempelan cair runtah, negativ ...
  • Cap disinfeksi

    Cap disinfeksi

    Rincian produk Bahan aman ● bahan PP Médis ● Alus biocompatibility kinerja dipercaya ● panghalang fisik, lengkep ngajaga jarum Panyambung bébas ● Insulate hawa, nyegah polusi;Disinfection lengkep ● Ngurangan laju CRBSl Operasi basajan ● Ningkatkeun efisiensi perawat Desain standar internasional konektor Luer, cocog pikeun spésifikasi konektor infusion tina merek utama Cocog jeung konektor Luer dina sagala rupa saluran infus, kaasup kanula IV, Jarum fre ...
  • 3 cara stopcock

    3 cara stopcock

    Naon médis 3 cara stopcocks
    Stopcock 3 cara médis anu sering urang sebutkeun nyaéta alat sambungan anu biasa dianggo dina ngirimkeun saluran dina widang médis, anu biasana dianggo pikeun ngangkut cairan.Aya seueur jinis tees médis sareng seueur dianggo.The tees plastik disposable diwangun ku bagian utama dijieunna tina bahan plastik sarta tilu bagian switch klep dijieunna tina bahan karét.

  • Kantong drainase anti réfluks

    Kantong drainase anti réfluks

    Fitur Rincian Produk Desain tali gantung √ Gampang ngalereskeun kantong drainase Limit switch √ Bisa ngadalikeun cairan Spiral pagoda konektor √ Cocog jeung spésifikasi béda tina catheter Converter panyambungna (Opsional) √ Bisa disambungkeun kana tube thinner Kode Produk Spesifikasina Kapasitas Bahan DB- 0105 500ml PVC 500ml DB-0115 1500ml PVC 1500ml DB-0120 2000ml PVC 2000ml
  • Ganda j stent

    Ganda j stent

    Rincian Produk Fitur Tip Lemes √ Tip tapered pikeun ngajaga mukosa tina karusakan √ Bagian pigtail anu aya liang pikeun ngajaga cikiih teu diblokir.Bahan Polimér Impor √ Bahan PU Alus, biokompatibilitas préfék √ Nyirian skala jelas pikeun posisi gampang √ pipa radiopaque Desain liang multi-arah Inovatif √ Patén tina desain liang multi-arah, langkung aman sareng lancar pikeun drainase, langkung assured pikeun penderita Set lengkep sareng asesoris √ Konfigurasi lengkep, pa individu ...
  • Panyambungna jarum bébas

    Panyambungna jarum bébas

    Fitur Rincian Produk Hindarkeun tatu √ Taya jarum diperlukeun pikeun tusukan nalika sambungan Gampang observasi √ Bahan transparan √ Gampang pikeun niténan bahan Aman √ Médis bahan PC kelas.Biokompatibilitas alus teuing √ DEHP bébas Kamampuhan bakteriostatik kuat √ Desain interior basajan √ Beungeut lemes √ Mikroorganisme teu boga tempat nyumputkeun Jarum Free Y Kode Produk Tipe Spésifikasi SJ-NY00 Jarum Free Y Hiji Jarum Free Y tanpa extension tube SJ-NY01 Jarum Free Y Hiji-Wa ...
  • Kateter urin

    Kateter urin

    Rincian Produk √ Dijieun tina bahan silikon kelas médis anu diimpor √ Kateter foley silikon ngagaduhan lumen jero anu langkung ageung pikeun drainase anu langkung saé tibatan ukuran anu sami tina latex PVC √ Taya kristal urat sareng iritasi anu lumangsung nalika intubasi, sahingga uretra anu aya hubunganana sareng katéter. inféksi bisa dihindari √ Silicone foley catheter ieu lega katampa kusabab biocompatibility hadé tur jaman indwelling tiasa 30 poé, nu bisa ngurangan trauma kana uretra disababkeun ku intubati terus-terusan ...
  • Retraktor tatu

    Retraktor tatu

    Aplikasi Rincian Produk 360 ° panyalindungan tatu sareng nyingkahan gesekan tina incision Tipe A dijieunna tina polyurethane kalawan biocompatibility alus;Tipe B didamel tina silikon kalayan biokompatibilitas anu saé Ngasingkeun situs incision tina jero beuteung pikeun ngirangan komplikasi pascaoperasi. tegang deui...
  • Kateter drainase bilier nasal

    Kateter drainase bilier nasal

    Rincian Produk Aplikasi Kalenturan sareng kaku √ Kateter drainase nyayogikeun kombinasi sampurna tina kalenturan sareng kaku Radiopacity √ Kateter drainase nyaéta radiopaque, anu matak ngagampangkeun pikeun ngonfirmasi panempatan Saluran Hépatik Katuhu sareng Kénca Permukaan Lemes Choledochus √ Kateter drainase dirancang kalayan a tungtung distal mulus pikeun ngaleutikan ruksakna saluran biliry Cocog √ Dua jenis konektor sadia Dimaksudkeun Paké: √ Dipaké pikeun endoskopik samentara ...
  • Pipa sambungan nyeuseup

    Pipa sambungan nyeuseup

    Rincian Produk Indikasi Aplikasi: √ Dipaké pikeun nyeuseup sareng ngaluarkeun cairan limbah dina awak pasien Aplikasi: √ ICU, Anestésiologi, Onkologi, Ophthalmology sareng Otorhinolaryngology.Fitur: √ Tabung sareng panyambungna didamel tina bahan PVC kelas médis √ Pipa gaduh élastisitas anu luhur sareng lemes, anu tiasa nyegah tabung pegat sareng kinking, disababkeun ku tekanan négatip, sareng mastikeun aliran limbah cair anu teu kaganggu spésifikasi Kode Produk. Matéri...
  • Pipa endotracheal

    Pipa endotracheal

    Rincian produk
  • Jarum suntik

    Jarum suntik

    Rincian produk
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2