Ganda j stent

Ganda j stent

  • Ganda j stent

    Ganda j stent

    Rincian Produk Fitur Tip Lemes √ Tip tapered pikeun ngajaga mukosa tina karusakan √ Bagian pigtail anu aya liang pikeun ngajaga cikiih teu diblokir.Bahan Polimér Impor √ Bahan PU Alus, biokompatibilitas préfék √ Nyirian skala jelas pikeun posisi gampang √ pipa radiopaque Desain liang multi-arah Inovatif √ Patén tina desain liang multi-arah, langkung aman sareng lancar pikeun drainase, langkung assured pikeun penderita Set lengkep sareng asesoris √ Konfigurasi lengkep, pa individu ...