Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

URANG

PERUSAHAAN

Slogan Perusahaan Goes dieu

Ngabantosan para palanggan sareng prospek urang pikeun milarian naon anu diperyogikeun anu tiasa ngahémat waktos sumberna

ngeunaan

Beijing L&Z Medical Technology Development Co., Ltd sareng L&Z US, Inc diadegkeun dina 2001 sareng 2012 pikeun ngarancang, ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng ngajual alat médis nganggo standar anu paling luhur.

ngeunaan (1)

Éta diwangun ku bakat anu mumpuni tina sababaraha disiplin pikeun nyiptakeun lingkungan kerja anu rupa-rupa.

ngeunaan (2)

Produk dirancang sareng dikembangkeun ku tim rékayasa internal perusahaan sareng diproduksi di Cina sareng AS.

Ihtisar

Beijing L&Z Medical Technology Development Co., Ltd sareng L&Z US, Inc diadegkeun dina 2001 sareng 2012 pikeun ngarancang, ngembangkeun, ngahasilkeun, sareng ngajual alat médis nganggo standar anu paling luhur.Éta diwangun ku bakat anu mumpuni tina sababaraha disiplin pikeun nyiptakeun lingkungan kerja anu rupa-rupa.Produk dirancang sareng dikembangkeun ku tim rékayasa internal perusahaan sareng diproduksi di Cina sareng AS.
Tujuan perusahaan nyaéta pikeun mingpin desain sareng pamekaran alat médis pikeun nyayogikeun séri alat médis anu komprehensif, dipercaya, sareng terjangkau, ngahontal tujuan produksi domestik produk Médis Gizi Enteral sareng Parenteral, produk aksés vaskular sareng alat médis sanés, sareng narékahan pikeun ngajantenkeun produk sareng jasa urang langkung caket ka pasar sareng ngirangan beban médis pasien.OEM / ODM geus sadia pikeun mitra kami sarta kami salawasna mantuan konsumén urang jeung prospek pikeun manggihan naon maranéhna butuh nu bisa ngahemat waktos sourcing maranéhna.

parusahaan Cina munggaran nu ngahasilkeun Enteral na parenteral nyoco consumables
%
damel di widang alat médis salami 20 taun
19 patén-patén modél Utiliti patén sareng patén penemuan Nasional
30% pangsa pasar alat médis Enteral sareng Parenteral di Cina
%
80% pangsa pasar di kota utama Cina
%