Oral enteral dispenser ENFit jarum suntik

Oral enteral dispenser ENFit jarum suntik

Oral enteral dispenser ENFit jarum suntik

Katerangan pondok:

Dispenser enteral lisan dirakit ku tong, terjun

 


Rincian produk

Tag produk

Katerangan ringkes ngeunaan produk:

The Lisan / Enteral Dispenser dirakit ku laras, plunger, piston.All bagian jeung bahan pikeun produk ieu minuhan sarat médis sanggeus sterilized ku ETO.

Dispenser Lisan/Enteral digunakeun pikeun ngirimkeun ubar atawa kadaharan ka lisan atawa enteral.

Conformance produk:

Luyu sareng ISO 7886-1 sareng BS 3221-7:1995

Sasuai jeung European Medical Device Directive 93/42/EEC(CE Class: I)

Pamastian kualitas :

Prosés manufaktur saluyu sareng ISO 13485 sareng Sistem Kualitas ISO9001.

ciri:

Ukuran béda, minuhan sarat béda.Desain husus pikeun nyegah plunger slipping kaluar.Latex / piston bébas latex.

bahan utama:

PP, karét Isoprene, minyak Silikon


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori