Panyambungna jarum bébas

Panyambungna jarum bébas

  • Panyambungna jarum bébas

    Panyambungna jarum bébas

    Fitur Rincian Produk Hindarkeun tatu √ Taya jarum diperlukeun pikeun tusukan nalika sambungan Gampang observasi √ Bahan transparan √ Gampang pikeun niténan bahan Aman √ Médis bahan PC kelas.Biokompatibilitas alus teuing √ DEHP bébas Kamampuhan bakteriostatik kuat √ Desain interior basajan √ Beungeut lemes √ Mikroorganisme teu boga tempat nyumputkeun Jarum Free Y Kode Produk Tipe Spésifikasi SJ-NY00 Jarum Free Y Hiji Jarum Free Y tanpa extension tube SJ-NY01 Jarum Free Y Hiji-Wa ...