Pompa dahar enteral

Pompa dahar enteral

Pompa dahar enteral

Katerangan pondok:

Pilih modeu infus kontinyu atanapi intermittent, modeu infus pikeun pasien anu ngagaduhan fungsi cerna anu béda-béda anu bakal ngabantosan pasien ngalaksanakeun gizi pas-gancang.
Fungsi pareum layar nalika operasi, operasi wengi henteu mangaruhan sésana pasien;lampu jalan sareng lampu alarm nunjukkeun status pompa jalan nalika layar pareum
Tambahkeun mode rékayasa, ngalaksanakeun koreksi speed, test konci, pariksa ngajalankeun log, Code alarem


Rincian produk

Tag produk

Video

Rincian produk

Pompa dahar enteral (sistem pemanasan W/O)

Fitur utama

LCD oversize pikeun operasi gampang

Autoperfusion ningkatkeun efisiensi gawé

Desain langkung humanisasi

Kasalametan

Panyimpangan pangiriman kirang ti 10%

Rupa-rupa fungsi alarem

Ciri

Kisaran laju infus 0-400ml / h (increment 1ml / h), kalawan kasalahan kirang ti ± 10% Suhu +10 ℃ ~ + 30 ℃
Rentang setelan tugas 0-3000ml (nambahan 1ml) Kalembaban relatif 30%~75%
Rentang dosis 0-3000ml (nambahan 1ml) Tekanan hawa 700hpa~1060hpa
rentang setelan interval 1h-24h (nambahan 1h) Basa Inggris/Cina
Total volume infus 0-9999ml (minimum 1ml tiasa ditingalikeun) Sasayogian tanaga 100V-240V, 50/60HZ
Jam

Diwangun-di 24h waktos clocking

Fungsi mémori 24 jam
Volume alarem

Handap, tengah jeung luhur

Batré cruising

kapasitas

Non-stop 24h handapeun pompa beroperasi dina laju infusion 25ml / h
layar LCD Mode ékonomi Modeu pareum layar
Batré

4 sél litium chargeable, DC8.4V

hirup jasa 5 taun

Efisien & Cerdas

1.Choose mode infusion kontinyu atawa intermittent, mode infusion pikeun penderita fungsi cerna béda nu bakal nulungan penderita pikeun ngalakonan dahar gizi pas mungkin.
2.Screen off fungsi salila operasi, operasi peuting teu mangaruhan sésana sabar urang;lampu jalan sareng lampu alarm nunjukkeun status pompa jalan nalika layar pareum
3.Tambahkeun mode rékayasa, ngalaksanakeun koreksi speed, test konci, pariksa ngajalankeun log, alarem
Kodeu
4.The panganteur pangropéa nyadar update program

Susunan enteral (1)

Pompa dahar enteral

Susunan enteral (1)

Pompa dahar enteral

pamutahiran kaamanan

1.Coply jeung standar kasaluyuan éléktromagnétik jeung standar kaamanan panerapan listrik médis, sarta ningkatkeun kamampuh nolak gangguan éléktromagnétik
2. Tata perenah internal tina mesin utama disusun ulang, panto pompa ditambahkeun, sarta kinerja sealing sakabéh mesin utama ieu strengthened pikeun nyegah leyuran gizi ti ngahaja ngasupkeun pompa utama.
3. Desain terpadu tina korsi catu daya jeung konektor dina Unit utama dedicated, sarta teu bisa interchanged kalawan merek sejen pikeun mastikeun yén Unit utama ngagunakeun catu daya nu meets standar kaamanan listrik médis.
4.Equipped ku outlet sora waterproof pikeun ngaronjatkeun volume spiker, sarta ngabéjaan staf médis ngeunaan alarm pompa dahar dina jangka waktu.
5.All sora alarem anu kontinyu.Saatos alarem, alarem bakal eureun ngan saatos campur tangan manusa, sapertos "tugas réngsé, ngareureuhkeun seep" alarem
6.With "pre-perfusion réngsé, kabel kakuatan kaluar" alarem, cocog pikeun pamakéan rumah sakit.

Operasi Gampang

1.A outlet cair ditambahkeun handapeun kompartemen manaskeun pikeun nyegah solusi gizi ti keur disimpen dina kompartemen manaskeun sarta gampang pikeun ngabersihan
2.The desain struktur konci geus kaliwat 10.000 Citatah hirup (pangujian internal ku parusahaan)
3. The struktur infusion clamp padet bisa sababaraha kali disassembled tur dirakit, sarta éta portabel
4.With fungsi ajakan: "Ulah panas handapeun batréna, recalculate tugas, mangga nyetel parameter", make eta di glance a
5.With fungsi clearing parameter, simplify prosés setting


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori