EKG

EKG

  • EKG

    EKG

    Rincian Produk 3 Saluran ECG Mesin 3 saluran ECG sareng interpretasi 5.0 '' warna TFT LCD tampilan Simultaneous 12 lead akuisisi sareng 1, 1 + 1, 3 channel (Manual / Otomatis) ngarékam sareng résolusi luhur printer termal Manual / Modeu kerja otomatis Anggo isolasi digital Téknologi sareng pamrosésan sinyal digital Pamariksaan stabilisasi dasar: Kibor silikon alfanumerik lengkep Ngarojong panyimpenan disk U 6 Saluran ECG Mesin ECG saluran 6 kalayan interpretasi 5.0 "warna TFT LCD tampilan Simul...