Monitor & rojongan Kahirupan

Monitor & rojongan Kahirupan

  • Monitor pasien

    Monitor pasien

    Standar: ECG, Réspirasi, NIBP, SpO2, Pulse Laju, Suhu-1

    Pilihan: Nellcor SpO2, EtCO2, IBP-1/2, Layar rampa, Recorder Thermal, témbok Gunung, Trolley, Central station,HDMI,Suhu-2

  • Monitor maternal & janin

    Monitor maternal & janin

    Standar: SpO2, MHR, NIBP, TEMP, ECG, RESP, TOCO, FHR, FM

    Pilihan: Pangimeutan Kembar, FAS (Fetal Acoustic Simulator)

  • EKG

    EKG

    Rincian Produk 3 Saluran ECG Mesin 3 saluran ECG sareng interpretasi 5.0 '' warna TFT LCD tampilan Simultaneous 12 lead akuisisi sareng 1, 1 + 1, 3 channel (Manual / Otomatis) ngarékam sareng résolusi luhur printer termal Manual / Modeu kerja otomatis Anggo isolasi digital Téknologi sareng pamrosésan sinyal digital Pamariksaan stabilisasi dasar: Kibor silikon alfanumerik lengkep Ngarojong panyimpenan disk U 6 Saluran ECG Mesin ECG saluran 6 kalayan interpretasi 5.0" warna TFT LCD tampilan Simul...
  • Pompa infus

    Pompa infus

    Standar: Perpustakaan ubar, catetan sajarah, fungsi pemanasan, detektor netes, kadali jauh

  • Pompa jarum suntik

    Pompa jarum suntik

    Rincian Produk √ 4.3 "layar layar LCD warna, tampilan lampu tukang, tiasa dianggo dina sagala rupa kaayaan pencahyaan √ tampilan sakaligus: Waktos, indikasi Batré, kaayaan Injeksi, Mode, Speed, Volume sareng waktos suntikan, Ukuran jarum suntik, Sora Alarm, Blok, Akurasi , Beurat awak, Dosis obat sareng jumlah cair √ Speed, waktos, volume sareng jumlah obat tiasa disaluyukeun via kadali jauh, operasi anu langkung gampang, ngahemat waktos dokter sareng perawat √ Téknologi canggih, dumasar kana sistem Linux, langkung aman sareng st ...