Enteral dahar kantong ganda

Enteral dahar kantong ganda

Enteral dahar kantong ganda

Katerangan pondok:

Enteral dahar kantong ganda

Kantong tuang sareng kantong siram


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Enteral dahar kantong ganda

    Kantong tuang sareng kantong siram

     

    Rincian produk

    Enteral Dahar Kantong Ganda

    Kantong susukan

    Kantong flushing

    Roller

    Jepitan

    Adaptor Enteral sareng Cap Pelindung

    Kantong PE atanapi kantong Paper-blister

    Steril atanapi Non-steril

     

    spésifikasi:

    微信图片_20210910161140

     

     

     

    Bungkusan

    Paket PE individu

    50pcs / karton

     

    OEM sadia




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori