Enteral Feeding kantong ganda (kantong dahar jeung kantong flushing)

Enteral Feeding kantong ganda (kantong dahar jeung kantong flushing)

Enteral Feeding kantong ganda (kantong dahar jeung kantong flushing)

Ayeuna, suntikan nutrisi enteral mangrupikeun metode pangrojong nutrisi anu nyayogikeun gizi sareng zat gizi sanés anu dipikabutuh pikeun métabolisme kana saluran pencernaan.Cai mibanda kaunggulan klinis tina nyerep langsung peujit jeung utilization gizi, leuwih kabersihan, administrasi merenah, sarta béaya rendah.Leyuran gizi enteral boga ciri di handap ieu: (1) Leyuran gizi relatif kentel, sarta gampang pikeun meungpeuk pipa pangiriman salila infusion klinis;(2) Solusi nutrisi ngagaduhan tekanan osmotik anu luhur, sareng infus jangka panjang gampang nyerep cai dina peujit, nyababkeun jaringan pasien dehidrasi.Dua ciri di luhur nangtukeun kabutuhan pikeun flushing pipa biasa na replenishment cai sabar salila pangiriman klinis solusi gizi enteral.

Ayeuna, operasi klinis saleresna nyaéta yén staf médis nganggo jarum suntik pikeun nambihan sakitar 100ml saline normal kana pipa pangiriman pasien unggal 2 jam.The disadvantage sahiji metodeu operasi ieu nya éta butuh nepi loba waktu operasi pikeun staf médis klinis, sarta dina waktos anu sareng ngagunakeun jarum suntik pikeun flushing cai replenishing bisa kalayan gampang ngakibatkeun kontaminasi pipelines sarta ubar cair, nu boga resiko tangtu.

Ku alatan éta, produksi kantong ganda Enteral (kantong dahar jeung kantong flushing) pohara mantuan pikeun staf médis pikeun ngajawab masalah di luhur.

微信图片_20210910161140


waktos pos: Jul-22-2022